Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38799
Title: Формирование аминокислотного состава орехов фундука
Authors: Балабак, А. А.
Любич, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Балабак А. А., Любич В. В. Формирование аминокислотного состава орехов фундука. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 204-205.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38799
ISSN: 2519-4194
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_126.pdf477.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.