Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38799
Title: | Формирование аминокислотного состава орехов фундука |
Authors: | Балабак, А. А. Любич, В. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Балабак А. А., Любич В. В. Формирование аминокислотного состава орехов фундука. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 204-205. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38799 |
ISSN: | 2519-4194 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_126.pdf | 477.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.