Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20714
Title: Застосування борошна гарбузового в технології макаронів
Authors: Любич, В. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Любич В. В. Застосування борошна гарбузового в технології макаронів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 161-163.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20714
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-161-163.pdf388.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.