Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643
Title: Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту
Authors: Любич, В. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Любич В. В. Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 380-381 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-380-381.pdf292.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.