Browsing by Author Луньова, О. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хлібаЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2009Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2012Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хлібаЛуньова, О. С.; Дьяков, О. Г.; Торяник, О. І.
2011Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хлібаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011-05-19Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживанняЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберіганняКучерук, З. І.; Луньова, О. С.; Рєпко, Т. М.
2009Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантануТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Луньова, О. С.
2009Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробівКучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2010ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хлібаТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С.