Browsing by Author Лазарєва, Тетяна Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Евристичні прийоми розробки та вдосконалення обладнання харчової галузіЛазарєва, Тетяна Анатоліївна
2012Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологіяПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологіяДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2014-06-10Спосіб виробництва варених ковбасних виробівЛазарєва, Тетяна Анатоліївна; Свідло, Карина Володимирівна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Лазарєв, Микола Іванович; Долуда, Анна Володимирівна; Ільмінська, Ольга Олександрівна
2014-05-26Спосіб виробництва емульсійного соусуДейниченко, Григорій Вікторович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Колесниченко, Тетяна Олександрівна; Вілков, Сергій Михайлович; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Губорева, Діана Володимирівна
2014-05-26Спосіб виробництва паштетуДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Скородумова, Ольга Борисівна; Чечіна, Анастасія Анатоліївна
2014-05-26Спосіб одержання запіканкиДейниченко, Григорій Вікторович; Колесніченко, Тетяна Олександрівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Вілков, Сергій Михайлович; Шаталова, Альона Сергіївна
2014-05-26Спосіб отримання макаронних виробівДейниченко, Григорій Вікторович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Скородумова, Ольга Олександрівна; Колесниченко, Тетяна Олександрівна; Нечвоглод, Віталій Анатолійович