Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168
Title: Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія
Authors: Павлоцька, Лариса Федорівна
Дуденко, Ніна Василівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Keywords: білки;вітаміни;вуглеводи;ліпіди;нутріціологія;дубільні речовини;хвороби харчової непереносності;пребіотики
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: УІПА
Citation: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 371 с.
Abstract: В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
GENERA~1.PDF8.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.