Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912
Title: | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів |
Authors: | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Свідло, Карина Володимирівна Дейниченко, Григорій Вікторович Лазарєв, Микола Іванович Долуда, Анна Володимирівна Ільмінська, Ольга Олександрівна |
Issue Date: | 10-Jun-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 90588, МПК (2014.01), A22C 11/00. Т. А. Лазарєва, К. В. Свідло, Г. В. Дейниченко, М. І. Лазарєв, А. В. Долуда, О. О. Ільмінська. № u 2013 07854. Заявл. 20.06.2013. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с. |
Series/Report no.: | 11;90588 |
Abstract: | Спосіб виробництва ковбаси вареної передбачає розморожування м'ясної сировини, розбирання, обвалювання, жилкування, подрібнювання на вовчку, зважування та завантажування у мішалку, додавання сухої солі, перемішування та дозрівання, тонке подрібнення у кутері, додавання спеції, шпику, дієтичної добавки, овочевого соку, шприцювання оболонок та їх перев'язування, проведення термічної обробки, охолодження та зберігання. Після приготування фаршу додають дієтичну добавку у вигляді підготовленої клітковини ядер волоського горіха, для чого клітковину ядер волоського горіха зважують, просіюють, додають сік гарбузовий у співвідношенні 1:2-1:3 та залишають на 20-30 хв. для набухання. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.