Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13879
Title: Спосіб виробництва емульсійного соусу
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Колесниченко, Тетяна Олександрівна
Вілков, Сергій Михайлович
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Губорева, Діана Володимирівна
Issue Date: 26-May-2014
Citation: Спосіб виробництва емульсійного соусу. Патент України на корисну модель № 90266, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Т. О. Колесниченко, С. М. Вілков, Т. А. Лазарєва, Д. В. Губорева. № u 2013 08936. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 6 с.
Series/Report no.: 11;90266
Abstract: Спосіб виробництва емульсійного соусу включає попередню підготовку рецептурних компонентів, одержання емульгуючої основи змішуванням рецептурних кількостей води, попередньо запареного гірчичного порошку, емульгатора, водного розчину цукру білого, кухонної солі, двовуглекислого натрію, молочно-білкового концентрату зі сколотин, емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. На стадії одержання емульгуючої основи як стабілізатор та білковий збагачувач використовують свіжовиготовлений молочно-білковий концентрат зі сколотин з вологістю 70-72 %, як вуглеводний та білковий збагачувач використовують клітковину насіння гарбуза, гідратовану при температурі 95-97 °C протягом 15- 20 хвилин. Перемішування емульгуючої основи проводять протягом 20-25 хвилин, а гомогенізацію здійснюють під тиском 0,8-1,0 МПа.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13879
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90266.pdf173.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.