Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882
Title: | Спосіб виробництва паштету |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Скородумова, Ольга Борисівна Чечіна, Анастасія Анатоліївна |
Issue Date: | 26-May-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва паштету. Патент України на корисну модель № 90269, МПК A23L 1/315 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Т. А. Лазарєва, О. Б. Скородумова, А. А. Чечіна. № u 2013 08941. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;90269 |
Abstract: | Спосіб отримання паштету включає теплову обробку курячої печінки, її поєднання з термообробленою ріпчастою цибулею, іншими рецептурними компонентами, їх подрібнення та перемішування. Курячу печінку смажать разом з ріпчастою цибулею, морквою та свинячим салом протягом 20-25 хвилин. Суміш охолоджують до температури 20-22 °C, після чого подрібнюють до розмірів часток 5-7 мм, додають попередньо замочену в молоці протягом 30-40 хвилин суміш клітковини насіння гарбуза та желатину, розм'якшене вершкове масло, кухонну сіль та чорний мелений перець, масу перемішують протягом 8-10 хвилин та охолоджують до температури +2…+4 °C. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.