Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882
Title: Спосіб виробництва паштету
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Скородумова, Ольга Борисівна
Чечіна, Анастасія Анатоліївна
Issue Date: 26-May-2014
Citation: Спосіб виробництва паштету. Патент України на корисну модель № 90269, МПК A23L 1/315 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Т. А. Лазарєва, О. Б. Скородумова, А. А. Чечіна. № u 2013 08941. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с.
Series/Report no.: 11;90269
Abstract: Спосіб отримання паштету включає теплову обробку курячої печінки, її поєднання з термообробленою ріпчастою цибулею, іншими рецептурними компонентами, їх подрібнення та перемішування. Курячу печінку смажать разом з ріпчастою цибулею, морквою та свинячим салом протягом 20-25 хвилин. Суміш охолоджують до температури 20-22 °C, після чого подрібнюють до розмірів часток 5-7 мм, додають попередньо замочену в молоці протягом 30-40 хвилин суміш клітковини насіння гарбуза та желатину, розм'якшене вершкове масло, кухонну сіль та чорний мелений перець, масу перемішують протягом 8-10 хвилин та охолоджують до температури +2…+4 °C.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90269.pdf168.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.