Browsing by Author Касабова, Катерина Рубенівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-11-11Cпосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробівЗагорулько, Андрій Миколайович; Шматченко, Наталя Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2024Виробнича практика: програма та метод. вказівкиКасабова, Катерина Рубенівна
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2023Кондитерська майстерністьКасабова, Катерина Рубенівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузіШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2022Контроль якості та безпеки продукції галузіШидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництвПостнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2015Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертівСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2024Основи наукових досліджень (вибіркова): метод. вказівкиШидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2022Основи технології галузі. Розділ 2Касабова, Катерина Рубенівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Степанькова, Галина В’ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Основи технології галузі. Розділ 3Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2015Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кравченко, Олена Іванівна
2012-07-25Склад мафінівКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2013-07-10Склад мафінів "Корисний сніданок" функціонального призначенняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна
2014-01-10Склад мафінів "Натхнення" функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна
2018-04-10Склад мафінів оздоровчого призначеня з використанням нетрадиційної рослинної сировиниСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович