Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101
Title: Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Keywords: декорування;кондитерські вироби;десерти;цукерки;торти;тістечка
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Кучерук З. І. Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів: метод. рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 51 с.
Abstract: Метою дисципліни «Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів» є підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності за рахунок одержання знань з особливостей технологій приготування кондитерських виробів і десертів у спеціалізованих кафе-кондитерських, барах, ресторанах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mystetstvo_vyhotovlennya_dekoruvannya_kondyterskykh_vyrobiv_MV_2015.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.