Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Захаренко, В. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
2012
Аналіз світового ринку взуття та розробка методу визначення гідрофільних властивостей натуральної шкіри
Захаренко, В. О.
;
Павленко, О. С.
2013
Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Загорулько, О. Є.
2011
Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100
Дейниченко, Г. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Мазняк, З. О.
;
Гафуров, О. В.
2016
Використання сучасних комп’ютерних технологій з визначення диференціальної пористості об’єктів на прикладі зразків з натуральної шкіри
Захаренко, В. О.
;
Головко, М. П.
;
Акмен, В. О.
2010
Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Чуйко, Л. О.
2011
До питання дослідження пористої будови тканин
Захаренко, В. О.
;
Чуйко, Л. О.
2011-10-20
До питання дослідження пористої побудови тканин в макропоровій області
Захаренко, В. О.
2009
Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Кірьяков, Ю. К.
2012
Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми
Захаренко, В. О.
;
Кір’яков, Ю. К.
2009
Зберігання листкового та головчастого салату
Захаренко, В. О.
;
Іванова, А. А.
;
Толстік, Е. В.
2013
Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхонь
Захаренко, В. О.
2011
Модифікація сорбційного методу визначення диференціальної пористості натуральних та штучних шкір
Захаренко, В. О.
;
Іванова, А. А.
;
Сергійчук, Т. Г.
2015
Нова методика визначення фізико-хімічних змін під час зберігання харчових продуктів
Захаренко, В. О.
2011
Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольнік, Д. В.
2010
Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складом
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Василенко, Н. М.
2019-05-15
Особливості ринку взуття в Україні
Захаренко, В. О.
2020
Порівняльна оцінка якості пакувального паперу для квітів, який реалізується на споживчому ринку Харкова
Захаренко, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
2013
Ринок взуття в Україні та аналіз двогодинної вологоємності натуральної шкіри
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Сахедова, О. Р.
;
Циганенко, В. В.
2014-05-22
Ринок електротоварів в Україні
Захаренко, В. О.