Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55472
Title: Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхонь
Authors: Захаренко, В. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Захаренко В. О. Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхонь. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 255-256.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55472
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_255-256.pdf417.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.