Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57119
Title: Нова методика визначення фізико-хімічних змін під час зберігання харчових продуктів
Authors: Захаренко, В. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Захаренко В. О. Нова методика визначення фізико-хімічних змін під час зберігання харчових продуктів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 77-78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57119
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_77-78.pdf115.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.