Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57119
Title: | Нова методика визначення фізико-хімічних змін під час зберігання харчових продуктів |
Authors: | Захаренко, В. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Захаренко В. О. Нова методика визначення фізико-хімічних змін під час зберігання харчових продуктів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 77-78. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57119 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_77-78.pdf | 115.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.