Browsing by Author Желєва, Т. С

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних системКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С; Бубенець, Д. Г.
2021Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалівКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С
2019Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження»Желєва, Т. С
2014Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С; Погожих, М. І.; Гринченко, О. О.
2014Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробівЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С
2016Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктівПернеровська, А. С.; Желєва, Т. С
2017Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробахГалушко, Н. О.; Желєва, Т. С
2015Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної діїЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С