Browsing by Author Желєва, Т. С
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем | Камсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С; Бубенець, Д. Г. |
2021 | Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів | Камсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С |
2019 | Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження» | Желєва, Т. С |
2014 | Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С; Погожих, М. І.; Гринченко, О. О. |
2014 | Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С |
2016 | Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів | Пернеровська, А. С.; Желєва, Т. С |
2017 | Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах | Галушко, Н. О.; Желєва, Т. С |
2015 | Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С |