Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256
Title: Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах
Authors: Галушко, Н. О.
Желєва, Т. С
Issue Date: 2017
Publisher: Львів
Citation: Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_L_vov-15-16.pdf463.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.