Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256
Title: | Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах |
Authors: | Галушко, Н. О. Желєва, Т. С |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_L_vov-15-16.pdf | 463.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.