Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Title: Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів
Authors: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С
Issue Date: 2014
Publisher: Київ: НУХТ
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf423.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.