Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Title: | Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів |
Authors: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Київ: НУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf | 423.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.