Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24578
Title: | Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження» |
Authors: | Желєва, Т. С |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Желєва Т. С. Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 160-161. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24578 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-160-161.pdf | 108.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.