Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24578
Title: Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження»
Authors: Желєва, Т. С
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Желєва Т. С. Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 160-161.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24578
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-160-161.pdf108.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.