Browsing by Author Дуденко, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикатуДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.
2018Вечная памятьДуденко, Н. В.
2012Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній УкраїніОльховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.
2013Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентамиДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л.
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.
2014-05-22Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2011Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєцьДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.
2014-05-22Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2013Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугуванняДуденко, Н. В.; Цихановська, І. В.; Андрєєва, Є. І.; Язенкова, В. Є.
2013Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-таріДуденко, Н. В.; Дубініна, А. А.; Синицина, Г. А.; Беляєва, І. М.
2012Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчуванняДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П.
2014-05-22Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачамиЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В.
2016Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробівДуденко, Н. В.; Старостенко, Б. О.
2012Перспективи використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробівДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.
2011-05-19Перспективы получения и использования пищевых добавок из Dunaliella salina teodДуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Антоненко, С. П.
2011Плавлений сир з використанням нетрадиційної сировиниДуденко, Н. В.; Бережний, О. В.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тістаГороджаєв, Д. І.; Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Тарасов, С. В.
2011-10-20Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пряничного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Сергієва, І. О.; Белімова, Д. Н.