Browsing by Author Дуденко, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикатуДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.
2018Вечная памятьДуденко, Н. В.
2012Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній УкраїніОльховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.
2013Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентамиДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л.
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.
2014-05-22Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2011Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєцьДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.
2014-05-22Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2013Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугуванняДуденко, Н. В.; Цихановська, І. В.; Андрєєва, Є. І.; Язенкова, В. Є.
2013Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-таріДуденко, Н. В.; Дубініна, А. А.; Синицина, Г. А.; Беляєва, І. М.
2017Звіт про науко-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти технології фортифікованих харчових продуктів та особливості визначення їх складу» (остаточний)Євлаш, В. В.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Кузнецова, Т. О.; Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Отрошко, Н. О.; Самойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Горбань, В. Г.; Старостенко, В. О.; Пілюгіна, І.; Добровольська, О. В.; Гурікова, І. М.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний)Дуденко, Н. В.; Дуденко, Н. В.; Коваленко, В. О.; Павлоцька, Л. Ф.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Чернова, Л. О.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.; Янчева, М. О.; Чуйко, Л. О.; Цибань, Л. С.; Коваленко, С. М.; Андрєєва, С. С.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості та споживних властивостей продуктів дитячого харчування на молочній основі» (заключний)Хацкевич, Ю. М.; Дейниченко, Г. В.; Дуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Головко, Т. М.; Марченко, О. Д.; Довгорученко, О. Ю.
2018Методи організації роботи зі студентами, які мають досвід роботиВіннікова, В. О.; Дуденко, Н. В.; Хацкевич, Ю. М.
2012Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчуванняДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П.
2014-05-22Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачамиЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В.
2016Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробівДуденко, Н. В.; Старостенко, Б. О.
2012Перспективи використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробівДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.
2018Перспективи впровадження дуальної системи освіти в УкраїніРадченко, А. Е.; Іванніков, П. В.; Дуденко, Н. В.