Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31703
Title: Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами
Authors: Черевична, Н. І.
Хацкевич, Ю. М.
Дуденко, Н. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Черевична Н. І., Хацкевич Ю. М., Дуденко Н. В. Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 168-169
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31703
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-168-169.pdf198.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.