Browsing by Author Дейниченко, Л. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиноюГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2013Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людиниКрамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г.
2018Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратівГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.; Перекрест, В. В.; Гусятник, П. В.
2012-04-25Дослідження процесу Сook&Сhill на прикладі устаткування фірми СonvothermДейниченко, Л. Г.; Касьянова, К. С.
2023Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарстваДейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.
2018Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлиниГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2020Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівДейниченко, Л. Г.; Буряк, Д. О.
2017Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калиниГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2020Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукціїДейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.; Кравченко, Т. В.
2019Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырьяДейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г.