Browsing by Author Гейда, І. М.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Використання природніх сорбентів у оздоровчих технологіях вершкового маслі | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Застосування препаратів рослинного походження у оздоровчих технологіях молочних консервів | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2020-11-15 | Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» | Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології питного молока. Молоко питне йодоване | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2020-05-20 | Порівняльна оцінка санітарно-бактеріологічних показників коров'ячого і козиного молока | Рижкова, Т. М.; Гончарова, І. І.; Гейда, І. М. |
2023 | Поширення равликівництва в Україні | Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л. |
2023 | Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату | Рижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А.; Гейда, І. М. |
2023 | Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Helix Aspersa в умовах відкритого ґрунту | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М. |