Browsing by Author Гейда, І. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання природніх сорбентів у оздоровчих технологіях вершкового масліРижикова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметаниРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Застосування препаратів рослинного походження у оздоровчих технологіях молочних консервівРижикова, Т. М.; Гейда, І. М.
2020-11-15Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2023Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молокаРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якостіРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Оздоровчі технології питного молока. Молоко питне йодованеРижикова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якостіРижикова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якостіРижикова, Т. М.; Гейда, І. М.
2020-05-20Порівняльна оцінка санітарно-бактеріологічних показників коров'ячого і козиного молокаРижкова, Т. М.; Гончарова, І. І.; Гейда, І. М.
2023Поширення равликівництва в УкраїніЛисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.
2023Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикатуРижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А.; Гейда, І. М.
2023Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спеційРижикова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Helix Aspersa в умовах відкритого ґрунтуЛисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М.