Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія | Рижкова, Т. М.; Даниленко, С. Г.; Михайлов, В. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Використання природніх сорбентів у оздоровчих технологіях вершкового маслі | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Застосування препаратів рослинного походження у оздоровчих технологіях молочних консервів | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2020-11-15 | Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» | Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології питного молока. Молоко питне йодоване | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2024 | Органолептичні показники снеків із м’яса равлика | Лисенко, Г. Л.; Прудніков, В. Г.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М. |
2024 | Особливості створення молочного стада швіцької породи | Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Гейда, І. М.; Дидикіна, А. І. |
2020-05-20 | Порівняльна оцінка санітарно-бактеріологічних показників коров'ячого і козиного молока | Рижкова, Т. М.; Гончарова, І. І.; Гейда, І. М. |
2024 | Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирів | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Поширення равликівництва в Україні | Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л. |
2023 | Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату | Рижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А.; Гейда, І. М. |
2023 | Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій | Рижикова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2019 | Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока | Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.; Сільченко, К. П.; Гейда, І. М. |
2024-01-17 | Спосіб отримання біостимулятора | Рижкова, Т. М.; Сільченко, К. П.; Михайлов, В. М.; Кучерявенко, Р. О.; Гейда, І. М. |
2023 | Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Helix Aspersa в умовах відкритого ґрунту | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М. |