Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Title: | Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій |
Authors: | Рижикова, Т. М. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Х.: РВВ ДБТУ |
Citation: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій: методичні вказівки для студентів 1 курсу з вибіркової дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження» ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва „Бакалавр ”. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 16 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_natural_nykh barvnykiv_204_23.pdf | 939.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.