Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168
Title: | Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості |
Authors: | Рижикова, Т. М. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Х.: РВВ ДБТУ |
Citation: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 27 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_plavlenykh syriv_204_23.pdf | 496.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.