Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гапонцева, О. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Аналіз ринку сухофруктів в Україні
Гапонцева, О. В.
;
Скоробогатько, В. І.
2011-05-19
Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.
Щербакова, Т. В.
;
Потапов, В. О.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Використання інтерактивних технологій на кафедрі товарознавств а та експертизи товарів
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Гапонцева, О. В.
2013
Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»
Потапов, В. О.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Дубініна, А. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Попова, Т. М.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Корисні властивості редьки
Селютіна, Г. А.
;
Постнова, О. М.
;
Гапонцева, О. В.
2013
Локалізація радіонуклідів господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в східній Україні
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Гапонцева, О. В.
2020
Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах Харкова
Щербакова, Т. В.
;
Гапонцева, О. В.
;
Скоробогатько, В. І.
2019
Методи активного навчання під час викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти»
Гапонцева, О. В.
;
Янчева, М. О.
2013
Моделювання складу сметанного соусу
Дьяков, О. Г.
;
Щербакова, Т. В.
;
Гапонцева, О. В.
2009
Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Гапонцева, О. В.
2011
Оцінювання відповідності
Селютіна, Г. А.
;
Гапонцева, О. В.
;
Стоян, Є. Ю.
2011-10-20
Порівняльна характеристика кольору продукції з рослинної сировини
Дубініна, А. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Порівняльна характеристика поліфенольного комплексу та кольору фруктів
Дубініна, А. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка
Дуденко, Н. В.
;
Черевична, Н. І.
;
Гапонцева, О. В.
2020
Сучасні напрями формування професійних компетентностей студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в умовах євроінтеграції
Гапонцева, О. В.
;
Стойкова, Т.
;
Селютіна, Г. А.
2012
Тестові технології як спосіб оцінювання знань студентів товарознавчого факультету
Селютіна, Г. А.
;
Малюк, Л. П.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Технологія підготовки студентів товарознавчого факультету до наукових досліджень
Щербакова, Т. В.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Гапонцева, О. В.
2018
Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки
Дубініна, А. А.
;
Гапонцева, О. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Черевична, Н. І.
;
Щербакова, Т. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Бєляєва, І. М.