Browsing by Author Гапонцева, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналіз ринку сухофруктів в УкраїніГапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
2011-05-19Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В.
2012Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2012Використання інтерактивних технологій на кафедрі товарознавств а та експертизи товарівДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2013Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Потапов, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Гапонцева, О. В.
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Попова, Т. М.; Гапонцева, О. В.
2012Корисні властивості редькиСелютіна, Г. А.; Постнова, О. М.; Гапонцева, О. В.
2013Локалізація радіонуклідів господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2020Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах ХарковаЩербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
2019Методи активного навчання під час викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти»Гапонцева, О. В.; Янчева, М. О.
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, О. Г.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2009Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Максимова, Н. П.; Гапонцева, О. В.
2011Оцінювання відповідностіСелютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.; Стоян, Є. Ю.
2011-10-20Порівняльна характеристика кольору продукції з рослинної сировиниДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2012Порівняльна характеристика поліфенольного комплексу та кольору фруктівДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2012Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінкаДуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Гапонцева, О. В.
2020Сучасні напрями формування професійних компетентностей студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в умовах євроінтеграціїГапонцева, О. В.; Стойкова, Т.; Селютіна, Г. А.
2012Тестові технології як спосіб оцінювання знань студентів товарознавчого факультетуСелютіна, Г. А.; Малюк, Л. П.; Гапонцева, О. В.
2012Технологія підготовки студентів товарознавчого факультету до наукових дослідженьЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Гапонцева, О. В.
2018Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробкиДубініна, А. А.; Гапонцева, О. В.; Селютіна, Г. А.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Скирда, О. Є.; Бєляєва, І. М.