Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25981
Title: Методи активного навчання під час викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти»
Authors: Гапонцева, О. В.
Янчева, М. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гапонцева О. В., Янчева М. О. Методи активного навчання під час викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 243-245.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25981
ISBN: 978-966-405-480-2
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-243-245.pdf126.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.