Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Ботштейн, Б. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Аналітичне дослідження обрядової їжі
Ботштейн, Б. Б.
;
Міщенко, Ю. В.
;
Рудь, А. В.
2012
Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2013
Досвід упровадження технологічних тренінгів у інженерно-технологічну освітню систему
Касілова, Л. О.
;
Ботштейн, Б. Б.
2020
Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесу
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Федак, Н. В.
2015
Застосування принципу Парето в організації навчання студентів
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2020
Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережах
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2015
Креативний Food-art: неймовірні трансформації продуктів харчування
Ботштейн, Б. Б.
;
Лазарєв, К. Ю.
;
Вакулін, А. К.
2013
Культура харчування в репродукціях великих художників світу
Ботштейн, Б. Б.
;
Андрєєва, С. С.
;
Пилипенко З. М.
2015
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".
Перцевой, Ф. В.
;
Дроменко, О. Б.
;
Гурський, П. В.
;
Янчева, М. О.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Федак, Н. В.
2013
Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Ботштейн, Б. Б.
;
Касілова, Л. О.
;
Журавльов, С. В.
2011
Народний фольклор про культуру харчування
Ботштейн, Б. Б.
;
Овчиннікова, А. А.
;
Некрілова, К. В.
2013
Національний кулінарний фольклор – основа культури харчування
Ботштейн, Б. Б.
;
Юрченко, Е. П.
;
Подоль, Т. О.
2011
Ода великій кулінарії від видатних людей світу
Ботштейн, Б. Б.
;
Микитовська, О. П.
;
Жадан, К. В.
2012
Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Хаустова, Т. М.
2013
Розробка алкогольних структурованих десертних напоїв
Ботштейн, Б. Б.
;
Митрофанов, А. І.
;
Загорулько, Р. В.
2015
Розробка технології нового десертного продукту для дитячого харчування
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
;
Оганесян, В. С.
2020
Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвника
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2019
Стан і перспективи розвитку вуличного харчування
Ботштейн, Б. Б.
2020
Сучасна концепція технологічного тренінгу: від теорії до практики
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2019
Тайм-менеджмент – дієвий інструмент підвищення ефективності самостійної роботи студента
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.