Browsing by Author Болховітіна, О. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І.
2021Вплив борошна з насіння конопель на показники якості пшеничного хлібаБолховітіна, О. І.; Каменюка, Л. А.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2021Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничногоБолховітіна, О. І.; Жигир, А. М.; Каменюка, Л. А.
2024-04Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробівБолховітіна, О. І.; Авраменко, О. Ю.
2022Перспективи використання шроту зародків пшениці у технології пряників підвищеної харчової цінностіОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2021-04-08Перспективи використання шроту насіння коноплі в технології хлібобулочних виробівБолховітіна, О. І.; Канж, Г. М.; Каменюка, Л. А.
2020Синергія процесів навчання та виховання під час підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кучерук, З. І.; Болховітіна, О. І.
2022Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волоконОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.