Browsing by Author Болховітіна, О. І.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І. |
2021 | Вплив борошна з насіння конопель на показники якості пшеничного хліба | Болховітіна, О. І.; Каменюка, Л. А. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |
2021 | Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного | Болховітіна, О. І.; Жигир, А. М.; Каменюка, Л. А. |
2024-04 | Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробів | Болховітіна, О. І.; Авраменко, О. Ю. |
2022 | Перспективи використання шроту зародків пшениці у технології пряників підвищеної харчової цінності | Олійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
2021-04-08 | Перспективи використання шроту насіння коноплі в технології хлібобулочних виробів | Болховітіна, О. І.; Канж, Г. М.; Каменюка, Л. А. |
2020 | Синергія процесів навчання та виховання під час підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології» | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кучерук, З. І.; Болховітіна, О. І. |
2022 | Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон | Олійник, С. Г.; Болховітіна, О. І. |