Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20696
Title: Перспективи використання шроту зародків пшениці у технології пряників підвищеної харчової цінності
Authors: Олійник, С. Г.
Болховітіна, О. І.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Олійник С. Г., Болховітіна О. І., Шидакова-Каменюка О. Г. Перспективи використання шроту зародків пшениці у технології пряників підвищеної харчової цінності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 139-140.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20696
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-139-140.pdf277.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.