Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53879
Title: | Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробів |
Authors: | Болховітіна, О. І. Авраменко, О. Ю. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Болховітіна О. І., Авраменко О. Ю. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 53. |
Abstract: | Green buckwheat flour, which is characterized by a high content of vitamins, minerals, dietary fiber and complete protein, is a promising raw material for expanding the range of bakery products with increased nutritional value. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53879 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-53.pdf | 110.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.