Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53879
Title: Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробів
Authors: Болховітіна, О. І.
Авраменко, О. Ю.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Болховітіна О. І., Авраменко О. Ю. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 53.
Abstract: Green buckwheat flour, which is characterized by a high content of vitamins, minerals, dietary fiber and complete protein, is a promising raw material for expanding the range of bakery products with increased nutritional value.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53879
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-53.pdf110.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.