Browsing by Author Бессараб, О. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.
2016Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбураБессараб, О. С.; Павлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Баклан, І. О.
2014Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавкиМалежик, І. Ф.; Бессараб, О. С.; Бандуренко, Г. М.; Левківська, Т. М.
2015Застосування комбінованого способу сушіння столових буряківЖеплінська, М. М.; Бессараб, О. С.; Петрук, Г. М.; Лазарів, І. Р.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2021Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продуктиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2016Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировиниПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Галинська, О. С.
2021Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О. С.
2016Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостямиПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бендерська, О. В.