Browsing by Author Бессараб, О. С.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С. |
2016 | Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбура | Бессараб, О. С.; Павлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Баклан, І. О. |
2014 | Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки | Малежик, І. Ф.; Бессараб, О. С.; Бандуренко, Г. М.; Левківська, Т. М. |
2015 | Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків | Жеплінська, М. М.; Бессараб, О. С.; Петрук, Г. М.; Лазарів, І. Р. |
2020 | Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С. |
2021 | Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М. |
2016 | Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировини | Павлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Галинська, О. С. |
2021 | Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О. С. |
2016 | Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостями | Павлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бендерська, О. В. |