Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Title: | Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків |
Authors: | Жеплінська, М. М. Бессараб, О. С. Петрук, Г. М. Лазарів, І. Р. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Жеплінська М. М., Бессараб О. С., Петрук Г. М., Лазарів І. Р. Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_49-50.pdf | 248.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.