Browsing by Author Бачинська, Я. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінностіБачинська, Я. О.; Тарасенко, О. С.
2011Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережіБачинська, Я. О.; Аліпова, Ю. П.
2013Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначенняБачинська, Я. О.; Буйнова, Н. О.
2011Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниціБачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А.
2024Екологічно орієнтовані технології переробки відходів рослинного походженняМаркіна, Т. Ю.; Бачинська, Я. О.; Баркар, В. П.
2011Оцінка якості макаронних виробів (ріжки) представлених у торговельній мережі міста ХарковаБачинська, Я. О.; Бачинська, В. О.
2011Проведення експертизи якості молочного шоколаду від різних виробників, що представлені на ринку міста ХарковаБачинська, Я. О.; Ланко, Є. М.
2011Товарознавча оцінка якості макаронних виробівБачинська, Я. О.; Бородай, Д. В.
2012Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделюванняБачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А.