Browsing by Author Бачинська, Я. О.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності | Бачинська, Я. О.; Тарасенко, О. С. |
2011 | Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі | Бачинська, Я. О.; Аліпова, Ю. П. |
2013 | Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначення | Бачинська, Я. О.; Буйнова, Н. О. |
2011 | Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці | Бачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А. |
2024 | Екологічно орієнтовані технології переробки відходів рослинного походження | Маркіна, Т. Ю.; Бачинська, Я. О.; Баркар, В. П. |
2011 | Оцінка якості макаронних виробів (ріжки) представлених у торговельній мережі міста Харкова | Бачинська, Я. О.; Бачинська, В. О. |
2011 | Проведення експертизи якості молочного шоколаду від різних виробників, що представлені на ринку міста Харкова | Бачинська, Я. О.; Ланко, Є. М. |
2011 | Товарознавча оцінка якості макаронних виробів | Бачинська, Я. О.; Бородай, Д. В. |
2012 | Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання | Бачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А. |