Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26240
Title: Проведення експертизи якості молочного шоколаду від різних виробників, що представлені на ринку міста Харкова
Authors: Ланко, Є. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Бачинська, Я. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ланко Є. М. Проведення експертизи якості молочного шоколаду від різних виробників, що представлені на ринку міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бачинська Я. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 221.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26240
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_221.pdf132.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.