Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26335
Title: Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності
Authors: Тарасенко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Бачинська, Я. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тарасенко О. С. Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бачинська Я. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 259.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26335
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_259.pdf132.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.