Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів | Михайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2017 | Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировини | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Козін, С. М. |
2013 | Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2013 | Гендер, мовна картина світу, гендерні стереотипи у мові | Бабкіна, І. В.; Козіна, В. І. |
2013 | Дослідження електроконтактного нагрівання січеної яловичини залежно від густини сили електричного струму | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О. |
2016 | Дослідження параметрів повітряного прошарку під час формування борошняних виробів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Яцук, А. Л. |
2009 | Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Лебединець, І. В. |
2012 | Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2013 | Застосування методів активного соціально-психологічного навчання студентів ВНЗ | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2020 | Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2019 | Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2018 | Людина, яка визначила наш життєвий шлях | Бабкіна, І. В.; Буєрова, І. В. |
2013 | Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І. |
2015 | НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О. |
2016 | Неперервна освіта впродовж життя як концептуальний орієнтир удосконалення самостійної роботи студентів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2016 | Особливості функціонування комплексу технологічного обладнання для випікання пиріжків | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2014-05-22 | Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагрівання | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2011 | Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Мироненко, О. О.; Крем’янська, К. В.; Даценко, А. М. |
2015 | Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Яцук, А. Л. |
2019-05-15 | Розробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |