Browsing by Author Бабанов, І. Г.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму | Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І. |
2018 | Дослідження ефективності пастеризації молока з підвищенням коефіцієнта рекуперації тепла в пластинчатому апараті | Бабанов, І. Г.; Шевченко, А. О.; Бабанова, О. І. |
2020 | Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивності | Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І. |
2019-05-15 | Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії | Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.; Закревський, А. І. |
2013 | Дослідження процесів електрокоагуляції сосисок із метою інтенсифікації їх виробництва | Бабанов, І. Г. |
2022 | Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль | Бабанова, О. І.; Бабанов, І. Г.; Шевченко, А. О. |
2016 | Реологічні моделі харчових суспензій | Доломакін, Ю. Ю.; Бабанов, І. Г.; Житнецький, І. В. |
2021 | Тенденції розвитку автоматизації технологічних процесів у м’ясопереробній промисловості | Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І. |
2020 | Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г. |
2015 | Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці | Бабанов, І. Г.; Беседа, С. Д.; Бабанова, О. І. |
2022 | Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів | Бабанова, О. І.; Беседа, С. Д.; Бабанов, І. Г.; Шевченко, А. О. |
2024 | Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І. |