Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37048
Title: Реологічні моделі харчових суспензій
Authors: Доломакін, Ю. Ю.
Бабанов, І. Г.
Житнецький, І. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Доломакін Ю. Ю., Бабанов І. Г., Житнецький І. В. Реологічні моделі харчових суспензій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 278-280.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37048
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_278-280.pdf175.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.