Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20532
Title: Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль
Authors: Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бабанова О. І., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Підвищення якості вихідного продукту (фаршу) в процесі подрібнення, шляхом впливу на сировину зовнішніх механічних зусиль. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 70-73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20532
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-70-73.pdf290.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.