Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531
Title: | Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів |
Authors: | Бабанова, О. І. Беседа, С. Д. Бабанов, І. Г. Шевченко, А. О. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бабанова О. І., Беседа С. Д., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 67-70. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-67-70.pdf | 292.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.