Browsing by Author Антонюк, І. Ю.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворювань | Антонюк, І. Ю.; Юрченко, К. С. |
2016 | Оздоблювальні напівфабрикати з підвищеним вмістом йоду | Антонюк, І. Ю.; Юрченко, К. С. |
2020 | Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019-05-15 | Технологія бісквітного напівфабрикату зниженої енергетичної цінності | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019 | Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019 | Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2012 | Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення | Корзун, В. Н.; Антонюк, І. Ю. |
2021 | Технологія млинців із використанням цитрусових та ламінарії | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2017 | Технологія молочних напоїв профілактичного призначення | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2018 | Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2019 | Технології м’ясних страв із застосуванням маринаторів | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019 | Інтерактивні методи навчання – найважливіша складова сучасної освіти | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |