Browsing by Author Антонюк, І. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворюваньАнтонюк, І. Ю.; Юрченко, К. С.
2016Оздоблювальні напівфабрикати з підвищеним вмістом йодуАнтонюк, І. Ю.; Юрченко, К. С.
2020Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикатуМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019-05-15Технологія бісквітного напівфабрикату зниженої енергетичної цінностіМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2012Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначенняКорзун, В. Н.; Антонюк, І. Ю.
2021Технологія млинців із використанням цитрусових та ламінаріїАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2017Технологія молочних напоїв профілактичного призначенняАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2018Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складомАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2019Технології м’ясних страв із застосуванням маринаторівМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Інтерактивні методи навчання – найважливіша складова сучасної освітиМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.