Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25130
Title: Технологія бісквітного напівфабрикату зниженої енергетичної цінності
Authors: Медведєва, А. О.
Антонюк, І. Ю.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія бісквітного напівфабрикату зниженої енергетичної цінності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 25-26
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25130
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-25-26.pdf144.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.