Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26227
Title: Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом
Authors: Антонюк, І. Ю.
Медведєва, А. О.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Антонюк І. Ю., Медведєва А. О. Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 77-78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26227
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-77-78.pdf176.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.