Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Просмотр собрания по группе - Авторы Максимова, Н. П.
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заголовку
по дате выпуска
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
Все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результаты 21 по 40 из 43
< назад
дальше >
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2012
Нові види натурального морозива для оздоровчого харчування з використанням міксів наноструктурованих плодово-овочевих наповнювачів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Максимова, Н. П.
2011-04
Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировини
Соколова, Л. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Балабай, К. С.
2011-05-19
Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавок
Яницький, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2021-04-08
Нові оздоровчі заморожені кисломолочні десерти з використанням наноструктурованого пюре з ягід
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лисенко, І. С.
2021-04-08
Нові оздоровчі кондитерські вироби з використанням порошкоподібних добавок із каротиновмісних плодів та ягід
Максимова, Н. П.
;
Науменко, Х. М.
2020
Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2021
Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
2021
Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Кравчук, Т. В.
;
Лосєва, С. М.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Дудник, К. В.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
2021
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
Максимова, Н. П.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
2011
Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із буряку
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Балабай, К. С.
2014-05-22
Сиркові десерти для оздоровчого харчування, збагачені дрібнодисперсними замороженими каротиноїдними добавками
Погарська, В. В.
;
Глубокий, Д. О.
;
Тимофєєва, Н. М.
;
Максимова, Н. П.
2011
Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Савченко, О. О.
2020
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
2012
Технологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із столового буряку та оцінка їх якості
Яницький, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2009
Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Коробець, Н. В.
;
Юр'єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
;
Череватенко, Л. М.
2021-04-08
Інноваційна технологія оздоровчих білкових наноструктурованих добавок із квасолі
Погарська, В. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Кравцова, А. Г.
2020
Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
;
Пеліванова, В. Д.
2012
Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Максимова, Н. П.
2012
Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчування
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Архіпов, О. С.
;
Максимова, Н. П.