Просмотр собрания по группе - Авторы Максимова, Н. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 21 по 40 из 43 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2012Нові види натурального морозива для оздоровчого харчування з використанням міксів наноструктурованих плодово-овочевих наповнювачівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П.
2011-04Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировиниСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011-05-19Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавокЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2021-04-08Нові оздоровчі заморожені кисломолочні десерти з використанням наноструктурованого пюре з ягідПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лисенко, І. С.
2021-04-08Нові оздоровчі кондитерські вироби з використанням порошкоподібних добавок із каротиновмісних плодів та ягідМаксимова, Н. П.; Науменко, Х. М.
2020Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, СловеніїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2021Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2021Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2021Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарстваПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2021Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населенняМаксимова, Н. П.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.
2011Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із бурякуПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2014-05-22Сиркові десерти для оздоровчого харчування, збагачені дрібнодисперсними замороженими каротиноїдними добавкамиПогарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Тимофєєва, Н. М.; Максимова, Н. П.
2011Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Савченко, О. О.
2020Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.
2012Технологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із столового буряку та оцінка їх якостіЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2009Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.; Юр'єва, О. О.; Максимова, Н. П.; Череватенко, Л. М.
2021-04-08Інноваційна технологія оздоровчих білкових наноструктурованих добавок із квасоліПогарська, В. В.; Максимова, Н. П.; Кравцова, А. Г.
2020Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового бурякуМаксимова, Н. П.; Погарський, О. С.; Пеліванова, В. Д.
2012Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2012Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Максимова, Н. П.