Просмотр собрания по группе - Авторы Какадій, Ю. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 8 из 8
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Какадій, Ю. П.
2012Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2012Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягідПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.
2012Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2011Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.