Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Просмотр собрания по группе - Авторы Дюкарева, Г. І.
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заголовку
по дате выпуска
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
Все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результаты 21 по 40 из 42
< назад
дальше >
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2009
Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста
Дюкарева, Г. І.
;
Акмен, В. О.
;
Бєлякова, Ю. М.
2013
Ефективність наукової та інноваційної діяльності кафедри товарознавства в митній справі
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, O. O.
2013
Концептуальні засади інноваційного розвитку спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі»
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2011-05-19
Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном С
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2012
Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон України
Дюкарева, Г. І.
;
Замай, М. М.
2011
Перспективи використання екстракту листя стевії під час виробництва низькокалорійного зефіру
Дюкарева, Г. І.
;
Гончарова, К. О.
2009
Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2012
Перспективи використання стевіозиду як цукрозамінника під час виробництва бісквіта
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2016
Перспективи створення систем прогнозування потреб ринку праці з урахуванням загальноосвітніх тенденцій
Дюкарева, Г. І.
2009
Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження
Чуйко, А. М.
;
Шевченко, О. Є.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Томашевська, Р. Я.
2011-10-20
Роль товарних експертиз для споживачів кондитерських виробів
Дюкарева, Г. І.
;
Павлишин, М. Л.
2013
Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, О. О.
2012
Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2013
Формування ринку кондитерських виробів в Україні
Дюкарева, Г. І.
;
Кривошеєва, Н. М.
;
Соколовська, О. О.
2012
Формування споживних властивостей збивних харчових продуктів із йодовмісною добавкою
Дейниченко, Г. В.
;
Дюкарева, Г. І.
2019-05-15
Формування споживних властивостей козиного зернистого сиру з препаратом «Бетавітон»
Рижкова, Т. М.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Волкотруб, С. Л.
2019-05-15
Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн»
Рижкова, Т. М.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Григорова, Л. І.
;
Граница, Н. П.
2012
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2018
Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини
Соколовська, О. О.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Радченко, А. Е.
;
Білецька, Я. О.
2009
Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінка
Дюкарева, Г. І.
;
Акмен, В. А.