Просмотр собрания по группе - Авторы Дюкарева, Г. І.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 21 по 40 из 42 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2009Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тістаДюкарева, Г. І.; Акмен, В. О.; Бєлякова, Ю. М.
2013Ефективність наукової та інноваційної діяльності кафедри товарознавства в митній справіДюкарева, Г. І.; Соколовська, O. O.
2013Концептуальні засади інноваційного розвитку спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі»Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2011-05-19Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном СДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2012Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон УкраїниДюкарева, Г. І.; Замай, М. М.
2011Перспективи використання екстракту листя стевії під час виробництва низькокалорійного зефіруДюкарева, Г. І.; Гончарова, К. О.
2009Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2012Перспективи використання стевіозиду як цукрозамінника під час виробництва бісквітаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2016Перспективи створення систем прогнозування потреб ринку праці з урахуванням загальноосвітніх тенденційДюкарева, Г. І.
2009Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походженняЧуйко, А. М.; Шевченко, О. Є.; Дюкарева, Г. І.; Томашевська, Р. Я.
2011-10-20Роль товарних експертиз для споживачів кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Павлишин, М. Л.
2013Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2012Товарознавчі показники якості варено-морожених креветокДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2013Формування ринку кондитерських виробів в УкраїніДюкарева, Г. І.; Кривошеєва, Н. М.; Соколовська, О. О.
2012Формування споживних властивостей збивних харчових продуктів із йодовмісною добавкоюДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.
2019-05-15Формування споживних властивостей козиного зернистого сиру з препаратом «Бетавітон»Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Волкотруб, С. Л.
2019-05-15Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн»Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Григорова, Л. І.; Граница, Н. П.
2012Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюреДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировиниСоколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О.
2009Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінкаДюкарева, Г. І.; Акмен, В. А.