Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Губський, С. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 3 to 16 of 16
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Шматченко, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
;
Губський, С. М.
2016
Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Євлаш, В. В.
;
Губський, С. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Юрченко, О. І.
2021
Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних
Аксьонова, О. Ф.
;
Торяник, Д. О.
;
Губський, С. М.
2016
Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
Гурікова, І. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
2019-05-15
Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці
Губський, С. М.
2019
Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрами
Губський, С. М.
2020
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг
Євлаш, В. В.
;
Коралевські, Я.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
2022
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Губський, С. М.
;
Упатова, О. І.
2023
Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Мурликіна, Н. В.
2024-04
Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків
Свіщова, Я. О.
;
Губський, С. М.
;
Сачко, А. В.
2021
Створення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесу
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Алібеков, Р. С.
;
Шингісов, А. У.
2022
Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового
Губський, С. М.
;
Сачко, Анастасія Валеріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2016
Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С
Євлаш, В. В.
;
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Железняк, З. В.
2016
Цифрові колекції як структурний елемент контенту навчального процесу
Губський, С. М.