Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36740
Title: | Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів |
Authors: | Євлаш, В. В. Аксьонова, О. Ф. Губський, С. М. Мурликіна, Н. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Мурликіна Н. В. Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36740 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-13-14.pdf | 230.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.