Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36740
Title: Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів
Authors: Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Губський, С. М.
Мурликіна, Н. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Мурликіна Н. В. Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36740
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-13-14.pdf230.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.