Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28774
Title: | Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового |
Authors: | Сачко, Анастасія Валеріївна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Губський, С. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
Keywords: | майонез;майонезний соус;казеїн;ксантан;пектин;в`язкість;емульсія |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сачко А. В. Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. С. М. Губський; Харків, ДБТУ. 2022. 131 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774 |
Appears in Collections: | 181 - "Харчові технології" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181z-21m-05_2022_Sachko.pdf Restricted Access | 4.18 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.