Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774
Title: Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового
Authors: Сачко, Анастасія Валеріївна
metadata.dc.contributor.advisor: Губський, С. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
Keywords: майонез;майонезний соус;казеїн;ксантан;пектин;в`язкість;емульсія
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сачко А. В. Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. С. М. Губський; Харків, ДБТУ. 2022. 131 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181z-21m-05_2022_Sachko.pdf
  Restricted Access
4.18 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.