Перегляд зібрання за групою - Автори Луньова, О. С.
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хліба | Лисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С. |
2009 | Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2012 | Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба | Луньова, О. С.; Дьяков, О. Г.; Торяник, О. І. |
2011 | Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2011-05-19 | Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2011 | Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання | Кучерук, З. І.; Луньова, О. С.; Рєпко, Т. М. |
2009 | Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану | Торяник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Луньова, О. С. |
2009 | Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів | Кучерук, З. І.; Луньова, О. С. |
2010 | ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба | Торяник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С. |